Policijska akcija u Banjaluci: Uhapšene tri osobe

Preporučujemo

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uz podršku Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske juče su u šumi u mjestu Stričići kod Banjaluke pronašli zasad indijske konoplje i lišili slobode tri osobe, javlja Anadolu Agency (AA).

Akcija kodnog naziva “Hed” provedena je pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a tri osobe N. P.(1963), M. P.(1988) i V. P.(1985) iz Banjaluke zatečene su u zasadu pri zalijevanju biljki.

- -

“Na osnovu naredbe nadležnog suda izvršen je pretres na tri lokacije na području grada Banjaluke te vozila koje koriste osumnjičena lica. Tokom pretresa pronađeno je i izuzeto 137 stabljika biljaka koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplju, zelena biljna materija koja asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase oko 886 grama, više sjemenki indijske konoplje, plastične kanistere sa tečnošću za brzo sazrijevanje biljaka i drugu pogodnu opremu za uzgoj marihuane,  mobilne telefone i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

N. P.(1963), M. P.(1988) i V. P.(1985) tokom dana će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga” biti predati u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Najnovije

Miličević: Dodik je nekada SDS klevetao OHR-u, a danas kleveće opoziciju Vladimiru Putinu

Predsjednik SDS Milan Miličević komentarisao je sastanaka predsjednika RS-a Milorada Dodika sa ruskim liderom Vladimirom Putinom. "Dodik je prevazišao sam...