Policijski izvještaj o tragediji kod Doboja

Preporučujemo

Dvije osobe poginule su jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Doboja. Kako je danas saopćeno iz Policijske uprave Doboj, do nesreće je došlo u 13.30 sati.

‘Na magistralnom putu M-17, u Doboju oko 13.3 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko vozilo marke Daymler Benz (kombi), sa kojim je upravljao muškarac Ž.L. (1950) iz Stanara i teretno vozilo marke Steyr, kojim je upravljala osoba inicijala M.M. (1950) sa područja grada Doboja.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi oba vozača su smrtno stradala na licu mjesta. Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Za vrijeme vršenja uviđaja u vremenskom periodu od 14.10-16 časova saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen, te je od strane policijskih službenika preusmjeravan alternativnim putnim pravcima”, saopćeno je.

Najnovije

Teška nesreća u Velikoj Kladuši, muškarac stradao u svom dvorištu

U teškoj saobraćajnoj nesreći u kladuškom naselju Vejinac, Gornji Purići, jedna osoba smrtno je stradala. Kako javlja Radio Velika kladuša,...