Pomozimo Belmi da se izliječi i vrati svojoj dječici: Budimo humani, pozovimo 1432!

preporučujemo

Dok čitate ove redove, jedna mlada majka iz Vrbanjaca kod Kotor Varoši vodi hrabru borbu za život.  Belma Huskić treba našu pomoć!

U trenucima kada se pripremala za najveću životnu radost, Belmi je početkom prošle godine, u poodmakloj trudnoći, dijagnostifikovan karcinom dojke.

Nakon porođaja prošla je ciklus od šest bolnih i mučnih hemoterapija na Univerzitetsko-kliničkom centru u Banja Luci, a 10. avgusta prošle godine Belma je operisana i tumor na dojci je uklonjen.

Uslijedio je ponovo proces zračenja, ali zloćudna bolest, na žalost, nije mirovala, pa je početkom ove godine Belmi dijagnostifikovana metastaza na plućima.

Dijagnoza je karcinom pluća – četvrti stadijum.

Belma, majka dvoje preslatkih mališana, koja je do sada liječenje finansirala sama i uz pomoć svoje porodice, sada se uzda i vjeruje u dobre i humane ljude koji će pomoći da se skupi 35.000 eura za neophodno liječenje karcinoma pluća na jednoj ruskoj klinici.

I zato budimo humani, pozovimo humanitarni broj 1432 (pozivi za M:TEL)  i donirajmo 1 KM za liječenje ove hrabre majke!

Naše malo nekom znači, zaista mnogo!

(Index.ba)

Najnovije

SAD mobilizirale 8.500 vojnika zbog krize u Ukrajini

Sjedinjene Američke Države mobilizirale su 8.500 vojnika za pružanje podrške u slučaju aktiviranja snaga za odgovor NATO-a na neočekivane...