POTRAGA ZA MEDVJEDOM: Premlaćen vozač iz Sarajeva, policija sumnja da je u sve umiješan načelnik Han-Pijeska

preporučujemo

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, pet minuta nakon ponoći, M. T. iz Sarajeva prijavio je Policijskoj stanici Vlasenica da ga je u vlaseničkom mjestu Bajrin Kamen nepoznato lice sustiglo vozilom beogradskih registarskih oznaka.

Policija traga za Slobodanom Đurićem, načelnikom opštine Han-Pijesak, zbog sumnje da se može dovesti u vezu s napadom na vozača koji je protekle noći premlaćen na području Vlasenice, saznaju “Nezavisne novine”.

Kako ističu njihovi izvori, u noći sa nedjelje na ponedjeljak, pet minuta nakon ponoći, M. T. iz Sarajeva prijavio je Policijskoj stanici Vlasenica da ga je u vlaseničkom mjestu Bajrin Kamen nepoznato lice sustiglo vozilom beogradskih registarskih oznaka te udarilo u njegov Renault. Sarajlija je, dodaju sagovornici, u prijavi naveo da ga je napadač potom izvukao vani i izudarao ga nogama i rukama.

Teške povrede su mu, potvrdili su izvori, konstatovane u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

“Okružni javni tužilac se izjasnio da se radi o krivičnim djelima teška tjelesna povreda i izlaganje opasnosti”, naglašavaju izvori.

Najnovije

Počela ekshumacija ljudskog kostura nađenog pri kopanju mezara u Doboju

Ekshumacija na mjesnom groblju koje se nalazi u dobojskom prigradskom naselju Miljkovac započela je jutros, nakon što su prije...