Prnjavor: Domar škole suspendovan zbog seksualne avanture sa učenicom

Preporučujemo

Domar iz Centra srednjih škola “Ivo Andrić” u Prnjavoru suspendovan je nakon suočavanja sa teškim optužbama, da se pod krovom te vaspitno-obrazovne ustanove, navodno, upustio u seksualnu avanturu sa 16-godišnjom učenicom te škole.

Kako prenose “Novosti”, dosadašnja istraga u koju su se uključili policija, tužilaštvo i škola, pokazala je da nedopuštena “bliskost” školskog kućnog majstora i učenice drugog razreda ekonomske škole za posljedicu imala i to da kontrolni testovi za mnoge učenike ne budu tajna.

- -

Domar je učenici dostavljao kontrolne testove, jer je bio zadužen za njihovo kopiranje u svojoj kancelariji, u kojoj su se njih dvoje uglavnom i sastajali.

Mirela Milijaš, direktorica te škole, kaže da su u ovoj ustanovi zaprepašćeni saznanjima koja su isplivala na vidjelo pred raspust.

“Nakon što ga je saslušala policija, suočeni sa njegovom izjavom i drugim saznanjima, odmah smo suspendovali našeg radnika. On nije želio da priča na temu da li je imao intimne odnose sa malolJetnom učenicom, tvrdeći da mu je sve to, navodno, montirano. Međutim, priznanje da je, kako je rekao, učenici dao samo jedan kontrolni test, bilo je dovoljno za njegovu hitnu suspenziju”, rekla je Milijaš, prenosi radiosarajevo.ba.

Ona nam je potvrdila da je o svemu upoznata od sada već bivšeg momka učenice Ivana Šlapaka, koji je slučaj prijavio i prnjavorskoj policiji.

Najnovije

Ademović se požalio na vrućinu: U parlamentu ne rade klima uređaji

Da i političari "muku muče" s vrućinama na radnom mjestu potvrđeno je i na današnjoj hitnoj sjednici Doma naroda...