Prodaja ulaznica za meč Zmajeva protiv Austrije počinje u utorak

Preporučujemo

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će se 11. septembra u okviru Lige nacija sastati s reprezentacijom Austrije.

Nogometni savez BiH je povodom ove utakmice, koja se igra na stadionu “Bilino polje” u Zenici, blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje su uključivale i definisanje plana prodaje i distribucije ulaznica.

- -

Iz Saveza su saopćili da će se u prodaji za ovaj meč naći 10.000 ulaznica.

“Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 istok, 1.750 sjever i 2.000 jug”, navodi se u saopćenju.

Utvrđene su cijene ulaznica za ovu utakmicu, a one su za Zapad 40 KM, Istok 30 KM, Sjever i Jug 20 KM.

Prodaja 5.500 ulaznica počinje u utorak u devet sati, a vršit će se putem poslovnica agencije Centrotrans.

- -

Preostalih 4.450 ulaznica su rezervisane za potrebe određenih kategorija kao što su reprezentativci, stručni štab reprezentacije, navijačke i druge grupe i ustanove.

“NS/FS BiH je na ovaj način nastojao da omogući transparentnu kupovinu ulaznica svim navijačima, prodajom putem partnerske agecije ‘Centrotransa’, ali i drugim pravnim subjektima, a sve u skladu sa realnim mogućnostima koje su svakako daleko manje u odnosu na iskazani interes naših vjernih navijača. Uzimajući u obzir sve prednje navedeno, uvjereni smo da će navijači iskazati potrebno razumijavanje i toleranciju, te da će kao i uvijek pružiti maksimalnu podršku našoj najboljoj selekciji”, navodi se u saopćenju Nogometnog saveza BiH.

Najnovije

Izdate preporuke poslodavcima: Savjetuje se prekid rada na otvorenom između 12 i 17 sati

Uz toplotni val koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu, bilježi se značajan porast intervencija. Građanima je savjetovano da izbjegavaju aktivnosti...