Radišić podnio krivičnu prijavu protiv Stanivukovića

preporučujemo

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pozvan je na saslušanje u svojstvu svjedoka, a u vezi sa krivičnom prijavom Srećka Radišića povodom rušenja Kajak terase.

Kako je navedeno u pozivu, Radišić prijavu podnosi zbog počinjenih krivičnih djela zbog samovlašća, izazivanja opće opasnosti, kao i oštećenje i oduzimanja tuđe stvari zbog događaja 27.11. odnosno, datuma kada je porušena “Kajak terasa”.

Podsjećamo, advokat porodice Radišić – Miloš Stevenović nakon rušenja “Kajak terase” poručio da je to nezakonit čin i da će povodom toga uputiti krivične prijave.

Banja Luka  / Počelo rušenje objekta “Kajak terase”
“Ovo je čist vandalizam, gradonačelnik je nezakonito srušio ovaj ugostiteljski objekat. Ni jedan pojedinac ne može sam da sprovodi silu. Ludilo koje je stvorio me zaprepastilo. Podnijeli smo krivične prijave i podnijećemo tužbu koja vrijedi više od 500.000 KM”, rekao je Stevenović.

Nakon njega, medijima se obratio i Stanivuković, piše Srpskainfo.com.

“Rekli su da nemamo pravo rušiti, a onda su oni sami počeli sa procesom rušenja. Mi govorimo istinu, a jedna je istina. Oni su sami počeli rušiti a govore da mi ne smijemo. Mi radimo u skladu sa regulacionom planom. Ja se neću osvrtati na osporavanja. Ja krivične prijave skupljam kao što neko skuplja salvete i markice. Ova prijava mi je samo još jedna u nizu”, rekao je tada Stanivuković.

Pročitajte:  Zajednička budućnost ne može se graditi ni sa Dodikom ni sa Stanivukovićem

Najnovije

Evropa na ivici rata: Amerikanci tvrde da Rusi svakog trenutka mogu napasti Ukrajinu

Glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki izjavila je večeras da Sjedinjene Američke Države (SAD) upozoravaju na mogući napad Rusije na...