- Advertisement -

Romin predsjednik kritikovao sudije: Ovo je sramota

Preporučujemo

Pallotta je okrivio sudije za ispadanje Vučice, te je rekao da je suđenje bilo sramotno kao i to da se nada da će VAR biti uveden sljedeće sezone u najelitnijem klupskom takmičenju.

– Jasno je da je VAR potreban Ligi prvaka jer ne možete ovako suditi, rekao je Pallotta i dodao:

– Pogledajte. Džeko nije bio u ofsajdu nakon čega je oboren u kaznenom prostoru. Čist jedanaesterac. Dalje, u 65. minuti susreta Alexander-Arnold je igrao rukom i to su vidjeli svi osim glavnog sudije. U 67. minuti Patrick Schick je oboren u kaznenom prostoru, mislim stvarno. Znam da je sudijama teško, ali je sramotno da se ispadne na ovakav način. Također, dobili bi crveni karton, pa bi bili sa igračem manje od 63. minute susreta.

Romin predsjednik je ipak na kraju čestitao Liverpoolu, te je rekao da su oni sjajan tim, no ponovo je podcrtao korištenje VAR tehnologije, piše Oslobođenje.

– Ponavljam, čestitke Liverpoolu, oni su odličan tim, ali ako ne uvedemo VAR u Ligu prvaka, stvari kao ove će postati realnost, završio je Pallotta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Demonstranti u Šri Lanki traže ostavku predsjednika, policija ih otjerala

Policija u Šri Lanki upotrijebila je suzavac i vodene topove da rastjera demonstrante koji su pokušali da se približe...