Sahrana Davida Dragičevića u subotu

Preporučujemo

David Dragičević (21), koji je nestao u noći između 17. i 18. marta, a čije je tijelo pronađeno 24. marta na ušću Crkvene u rijeku Vrbas u Banja Luci bit će sahranjen u subotu, 7. aprila, u 14 satina Novom groblju u Banja Luci.

Objavu je napisala njegova majka Suzana Radanović u Facebook grupi “Pravda za Davida”, koja broji preko 40.000 članova, pišu Nezavisne novine.

- -

Protest “Pravda za Davida, stop nerasvijetljenim ubistvima u Banja Luci” već danima se održava na Trgu Krajine u Banjaluci, a sinoć je Davor Dragičević, Davidov otac, potvrdio da je dobio potvrdu o smrti svog sina.

“Na groblju u Vrbanji dobio sam potvrdu o smrti svog sina, a u Opštini sam izvadio i izvod iz Matične knjige umrlih. Nalaz prve i druge obdukcije nemam, ali prva činjenica je ovdje, a to su ova dva papira koja sam danas dobio”, poručio je Davidov otac sinoć na Trgu.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač prije dva dana je izjavio da još traje istraga o smrti mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke, te da će po njenom okončanju nadležno tužilaštvo obavijestiti javnost o detaljima ovog slučaja.

Najnovije

Novi udarac Putinu: EU usvojila 14. paket sankcija protiv Rusije

Evropsko vijeće je danas usvojilo 14. paket ekonomskih i individualnih restriktivnih mjera kojima se zadaje dalji udarac Putinovom režimu...