Sarajlije će u subotu imati priliku za besplatne konsultacije sa vrhunskim ljekarima iz Turske

Preporučujemo

Zainteresovani pacijenti sa deformitetima kičme i ortopedskim problemima, te onkološki pacijenti mogu se prijaviti na besplatne konsultacije sa ljekarima iz Turkiye, a koje će biti održane u subotu, 7. oktobra.

U saopćenju iz humanitarne organizacije “Pomozi.ba” navedeno je kako će besplatne kosultacije s turskim ljekarima biti održane 7. oktobra, u njihovim prostorijama na Bistriku, na adresi Bakarevića 4, sa početkom u 9.30 sati.

“Naše sugrađane i sugrađanke će pregledati vrhunski ljekari, onkolog doc. dr Serap Kaya, ortoped i spinalni hirurg prof. dr Mehmet Aydogan te ortoped doc. dr. Gokhan Btlent Sever”, naveli su iz “Pomozi.ba”, te dodali:

“Svi koji žele besplatan pregled ili konsultacije mogu se prijaviti putem broja telefona 062/838-000 od 8h do 17h ili našeg e-maila [email protected]. Nećemo uzimati u obzir prijave putem FB ili Instagram stranice.”

Dodano je kako je potrebno da pacijenti sa sobom ponesu rendgenske CD snimke, te ostalu medicinsku dokumentaciju.

Naglašeno je kako je zakazivanje neophodno radi evidencije o broju zainteresovanih pacijenata prvenstveno zbog vremenskog ograničenja, jer će se pregledi obavljati samo 7. oktobra.

Najnovije

Naredne sedmice počinje suđenje Dodiku i Lukiću, a Sud izriče presudu Cikotiću

U Sudu Bosne i Hercegovine u srijedu, 6. decembra, planiran je početak suđenja početak suđenja Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike...