Slobodan Vasković tvrdi: Gradonačelnik Zvornika Stevanović izdao je naredbu za moju likvidaciju

preporučujemo

Banjalučki novinar Slobodan Vasković objavio je na svom blogu tekst u kojem tvrdi da je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović izdao nalog za njegovu likvidaciju ili nekog od članova njegove porodice.

– Zoran Stevanović Gladni izdao je licencu za ubistvo svom privatnom siledžiji Draganu Erkiću Pauku i naredio mu da eliminiše potpisnika ovih redova ili nekog od članova moje porodice.

Saopštilo mi je to nekoliko izvora, koji su me još obavijestili da je Pauk krenuo u potragu za mnom. Prema njihovim riječima, ukoliko ne uspije da eliminiše mene, obrušiće se na nekog od članova moje najuže porodice.

Gladni je licencu za ubijanje izdao Pauku nakon mojih tekstova o pokušaju likvidacije Ljubinke Kulišić, mlade umjetnice iz Zvornika, koja je samo pukim slučajem izbjegla egzekuciju, jer se 27.8. nije nalazila u tom gradu, kada su je tražili da je ubiju zbog komentara na FB.

U potrazi za njom bio je član porodice navodno uvažene poslanice SNSD-a Dušice Savić.

Naređenje je Gladni izdao 28.8. ove godine.

Nije prvi put da Stevanović prijeti meni i mojoj djeci. Čak i unučadima, koju lično nemam.

Tako me je 24.11.2017. godine nazvao putem telefona i prijetio da će on ubiti mene, njegovi moju djecu, a njegova unučad moju unučad.

Nisam te prijetnje prijavio, jesam objavio, jer kome da ih prijavim: Onim koji štite naručioce ubistva i ubice, kako likvidiranog Davida Dragičevića, tako i likvidiranog Nikole Đurovića, Milana Vukelića…; Onim koji koriste operativce MUP-a RS da bi saznali gdje su moja djeca?!

Zašto dio vrha MUP-a RS interesuje gdje su moja djeca?! Takođe, 18. aprila ove godine prijetio mi je Pauk, o čemu ja posjedujem dokaze. I to je učinio po nalogu Gladnog.

Sada su odlučili da “sa riječi pređu na djela”, pa su se nameračili da me uklone ili da eliminišu nekog od članova moje porodice.

Vidjet ćemo šta će biti: Da li će Pauk uspjeti da me pronađe i ubije ili će nasrnuti na članove moje najuže porodice, što mu je naređenje. Ohrabreni su nedjelovanjem MUP-a RS i nadležnog Tužilaštva nakon pokušaja likvidacije Vlade Kovačevića, novinara BN TV. U to nema nikakve dileme.

Kako god, ja nastavljam da pišem kao i dosad, posebno o pokušajima likvidacija u Zvorniku, pokušajima kriminalnog otimanja “Alumine” i drugim zločinačkim aktivnostima Gladnog i njegovih zaštitnika, kao i njemu podređenih razbojnika – napisao je Vasković.

Najnovije

Počela ekshumacija ljudskog kostura nađenog pri kopanju mezara u Doboju

Ekshumacija na mjesnom groblju koje se nalazi u dobojskom prigradskom naselju Miljkovac započela je jutros, nakon što su prije...