Stigao zahtjev opozicije za posebnu sjednicu NSRS-a

Preporučujemo

Zahtjev narodnih poslanika iz opozicionih stranka za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske o “slučaju Dragičević” stigao je u kabinet predsjednika parlamenta Nedeljka Čubrilovića i o njemu će odluku donijeti skupštinski Kolegijum, saopšteno je iz Narodne skupštine RS-a.

Narodni poslanici su u zahtjevu za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine, kako je navedeno, predložili jednu tačku dnevnog reda – “razmatranje neustavnih i nezakonitih radnji pojedinih predstavnika institucija Republike Srpske u slučaju ubistva Davida Dragičevića”.

“Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske će, u skladu sa odredbama Poslovnika o radu Narodne skupštine, sazvati sjednicu Kolegijuma na kojoj će biti odlučeno o zahtjevu narodnih poslanika za sazivanje posebne sjednice parlamenta”, navedeno je u saopštenju.

Zahtjev za sazivanje posebne sjednice parlamenta uputili su jučer poslanici opozicije u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prenose Nezavisne.

Najnovije

Lana Pudar se danas bori za prvu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore

Lana Pudar, najbolja bosanskohercegovačka plivačica, danas će se boriti za medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini 100...