Teren i tribine očišćeni, stvoreni uslovi za igranje meča Bugarska – BiH

Preporučujemo

Za svega tri sata fudbaleri Akademije i navijači Fudbalskog kluba Ludogorets danas su očistili travnjak stadiona “Ludogorets Arena” na kojem će se večeras igrati prijateljska utakmica reprezentacija Bugarske i Bosne i Hercegovine.

Na travnjaku i tribinama, koje će biti otvorene za publiku, nema više ni pahulje snijega, te organizatori meča zaslužuju sve pohvale, javlja reporter Anadolije.

- -

Nešto više tri sata do početka susreta na “Ludogorets Areni”, u toku su bile posljednje pripreme za utakmicu. Postavljene su državne zastave, kao i kamere za TV prenos, crtane se linije terena…

I prilazni putevi stadionu su očišćeni kao i parkinzi. Dakle, Bugari su apsolutno položili organizacioni ispit i pored činjenice da je u Razgradu posljednje dva dana gotovo pa konstantno padao snijeg.

I vremenske prilike su stabilnije. U Razgradu od podne snijeg ne pada ili u kratkim intervalima pada slabog intenziteta.

Uslovi za odigravanje utakmice koja treba početi u 19 sati po lokalnom, odnosno 18 po srednjeevropskom vremenu su stvoreni.

Najnovije

Društvenim mrežama šire se “ratne fotografije” Štukana i Đure: Ovo su scene iz filmova

Poznati bh. glumac i književnik Feđa Štukan priveden je nedjelju na aerodromu "Nikola Tesla" zbog optužbi da predstavlja "bezbjednosnu...