Teren i tribine očišćeni, stvoreni uslovi za igranje meča Bugarska – BiH

preporučujemo

Za svega tri sata fudbaleri Akademije i navijači Fudbalskog kluba Ludogorets danas su očistili travnjak stadiona “Ludogorets Arena” na kojem će se večeras igrati prijateljska utakmica reprezentacija Bugarske i Bosne i Hercegovine.

Na travnjaku i tribinama, koje će biti otvorene za publiku, nema više ni pahulje snijega, te organizatori meča zaslužuju sve pohvale, javlja reporter Anadolije.

Nešto više tri sata do početka susreta na “Ludogorets Areni”, u toku su bile posljednje pripreme za utakmicu. Postavljene su državne zastave, kao i kamere za TV prenos, crtane se linije terena…

I prilazni putevi stadionu su očišćeni kao i parkinzi. Dakle, Bugari su apsolutno položili organizacioni ispit i pored činjenice da je u Razgradu posljednje dva dana gotovo pa konstantno padao snijeg.

I vremenske prilike su stabilnije. U Razgradu od podne snijeg ne pada ili u kratkim intervalima pada slabog intenziteta.

Uslovi za odigravanje utakmice koja treba početi u 19 sati po lokalnom, odnosno 18 po srednjeevropskom vremenu su stvoreni.

Pročitajte:  Reprezentacija BiH u martu igra dvije prijateljske utakmice

Najnovije

Aleksandar Vučić: Sačuvat ćemo mir, nikome nije do rata, ali plašim se neodgovornosti i neozbiljnosti zapada. Mislim da su sankcije loša politika

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je komentarišući situaciju u regiji kazao da rata neće biti.   “Sačuvat ćemo mir, nikome nije...