TV serije koje ćemo gledati u 2018.

Preporučujemo

Triler, komedija ili drama – izbor je na vama. BBC donosi spisak serija koje će obilježiti ovu godinu, a kako se čini, za svakoga će se pronaći nešto.

Troy: Fall of a City – u kojem glume David Threlfall, Frances O’Connor i Chloe Pirrie. Priča o kraljevskoj porodici u srcu opsde, te o jednoj ljubavi koja će posvađati ovu porodicu sa Grčkom i dovesti oba kraljevstva na koljena.

- -

Šta biste uradili ako znate da će svijet u potpunosti nestati za pet godina?  Drama Hard Sun govori o priči dvoje detektiva koji pokušavaju sprovesti pravdu i zaštiti voljene, ali koaj je svrha ako znate da svima uskoro dolazi kraj?

Kelly Reilly, David Morrissey, Zoë Wanamaker i Mackenzie Crook glue u seriji Britannia koja govori o napadu vojske u mali britanski gradić.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story govori o ubistvu slavnog dizajnera sa ulogama Ricky Martina, Penelope Cruz i Darren Crissa.

Najnovije

Islamska zajednica u BiH: Negiranje genocida u NSRS-u je argument zašto je neophodno usvajanje rezolucije

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini osuđuje današnje usvajanje sramnih zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske, kojima se negira genocid...