- Advertisement -

U apartmanu prijatelja nestalog Mateja Periša pronađene opojne droge

Preporučujemo

U kombiju i apartmanu mladića iz Splita, čiji prijatelj Matej Periš je nestao 31. decembra, pronađeni su opijati, odnosno spid.

Mnogi kriminolozi, kao i javnost su dio krivice prebacivali na prijatelje Mateja Periša zbog toga što njegov nestanak nisu prijavili odmah, sumnjajući da je razlog korištenje nedozvoljenih sredstava. Što se detaljnim ispitivanjem ispostavilo kao tačno.

Mladići policiji nisu htjeli reći o opijatima navodno zbog toga što poznaju i vole njegovog oca, koji nije znao da mu se sin drogira.

Potraga za Perišom traje već sedmi dan. Mladić je 31. decembra noću oko 2 ujutru izašao iz kluba, nadzorne kamere su ga snimile kako trči beogradskim ulicama, a otprilike kod rijeke mu se gubi svaki trag. Prognoze stručnjaka nisu pozitivne, a policijske agencije u Srbiji pored istrage, provode i opsežnu potragu u rijeci.

 

Pročitajte:  KRIMINOLOG IZ HRVATSKE: Istraga o Mateju puna je rupa, evo zašto srpskoj policiji nije u interesu da otkrije je li ubijen
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Reis Kavazović: Na izborima dajmo povjerenje onima koji će izdržati sve jači politički pritisak

U Sarajevu je danas održana sjednica Sabora Islamske zajednice (IZ) u Bosni i Hercegovini, na kojoj se sabornicima obratio...