U Općini Novo Sarajevo upriličen prijem za uspješnog sportistu Anesa Ličinu

preporučujemo

Općinski načelnik Nedžad Koldžo i dopredsjedavajući Općinskog vijeća Edin Rovčanin upriličili su 26. augusta ove godine prijem za uspješnog sportistu, Anesa Ličinu, osvajača medalja na Svjetskim igrama policajaca i vatrogasaca, koje su održane u kineskom Čengdu.

Jedini predstavnik Bosne i Hercegovine bio je Anes Ličina iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u BiH, koji je osvojio bronzanu medalju u džudu (- 90 kg) i srebro u brazilskoj džiu-džici (94,1 kg).

Načelnik Koldžo i dopredsjedavajući Rovčanin čestitali su Ličini na izuzetnom uspjehu ostvarenom na takmičenju u kojem je učestvovalo više od 10 hiljada sportista iz 79 zemalja svijeta.

Ovom prilikom općinski načelnik istakao je trajno opredjeljenje Općine Novo Sarajevo za razvoj i unaprijeđenje sporta i uslova za realizaciju sportskih aktivnosti na području općine, kao i pružanje podrške uspješnim sportistima.

Najnovije

Palmer za RTL: Razgovarali smo s Dodikom, nadamo se dogovoru

- Mislim da možemo sagledati neke promjene oko ustava koje bi, prije svega, uklonile etnički prefiks kod izbora članova...