U smjeru mora pojačan promet: Na Lučkom kolona sedam kilometara

Preporučujemo

Saobraćaj je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora u Hrvatskoj, povremeno i u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale, trajektnim pristaništima i lukama te na pojedinim graničnim prijelazima, saopćeno je iz Hrvatskog automoto kluba (HAK), prenosi Anadolu Agency (AA).

Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova, pa vozače pozivaju da brzinu vožnje prilagode trenutačnim uslovima na cesti i pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

- -

Zbog jakog pljuska vozi se usporeno na dionici autoceste A1 od mosta Miljanica do sjevernog ulaza u tunel Malu Kapelu i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od tunela Rožman Brdo do čvora Bosiljevo.

“Na naplati Lučko u smjeru mora stalno je jak priljev vozila, kolona je oko pet kilometara iz smjera Jankomira i dva iz smjera Buzina (zagrebačka obilaznica A3). Zbog veće gustoće saobraćaja između čvorova Lučko i Zadar II, na pojedinim se dionicama u oba smjera vozi usporeno, u koloni – u smjeru Dubrovnika između čvorova Gornja i Sveti Rok kolona je oko dva kilometra, od vijadukta Božići i čvora Maslenica kolona je oko četiri”, navedeno je iz HAK-a.

Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko sedam kilometara. Pojačan je saobraćaj i u smjeru Zagreba. Kolona na naplatnoj postaji Trakoščan u smjeru GP Macelj je oko tri kilometra.

Najnovije

Ukrajinci gube sve više zapadnih tenkova, a nedostatak artiljerije ih tjera da se bore iz blizine

Boreći se za zaustavljanje ruskog napredovanja zapadno od ruševina Avdivke u istočnoj Ukrajini, 47. mehanizirana brigada ukrajinske vojske izgubila...