U Trebinju uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo 35-godišnjaka u Priboju

Preporučujemo

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu ( SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su danas (26.05.2023. godine) na području Trebinja lišili slobode lice Igor Avramović, rođen 19.09.1995. godine, u Priboju, Republika Srbija koje se tereti za teško ubistvo u Priboju.

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske, locirali su navedeno lice na području Trebinja, nakon čega je lišeno slobode.

“Za navedenim licem je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21.05.2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo „Teško ubistvo“ propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja. Lice je lišeno slobode i u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo”, navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, tridesetpetogodišnjak Ervin Ćelahmetović je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada pretukao sugrađanin Igor Avramović (28), inače policajac s adresom u Beogradu.

Najnovije

Mehmedović otkrio da li će napustiti SDA pa poručio: Bakir ne bi imao šanse sa ozbiljnim protukandidatom

Prije sedam dana Šemsudin Mehmedović je podnio prijavu o kandidaturi za predsjednika SDA koji je biran na 8. Kongresu...