Uhapšeno lice zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja

Preporučujemo

Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice čiji su inicijali B.K. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je juče kod navedenog lica pronađena i uz potvrdu oduzeta vojna puška “M-48” kalibra 7,9 milimetara, te da nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica B.K. slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

- -

Isti dan, službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lice K.K. iz Banjaluke zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

– Navedeno lice je istog dana oko 11.10 časova u prostorijama Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske vrijeđalo medicinskog radnika. Lice K.K. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,77 promila alkohola u organizmu – navedeno je u saopštenju.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče je evidentirano osam krivičnih djela, tri narušavanja javnog reda i mira, 20 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri lica zadobila tjelesne povrede i jedan požar.

Najnovije

POKUŠAO SE OPRATI, ALI TO MU NEĆE POĆI ZA RUKOM: “Nenade Nešiću, vi ste moralno i ljudsko dno”

Nenad Nešić, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, koji je u jednoj srbijanskoj TV emisiji pričao "viceve" na račun ubijenih...