Užas kod Koprivnice: Troje djece prije pet godina ostalo bez majke, sada im je zaklan otac

preporučujemo

U mjestu Gola, na samoj granici s Mađarskom, jučer je u poslijepodnevnim satima ubijen Dejan Slivar – samohrani otac troje djece, stočar i veteran Domovinskog rata. 46-godišnjeg Dejana Slivara, oca troje malodobne djece, ubila je njegova nevjenčana supruga Slađana.

Portal Podravski.hr saznaje kako se zločin dogodio pred očima dvoje male djece i to u trenucima kad se Dejan igrao s njima. Susjedi kažu kako je Slivara ubila njegova nevjenčana supruga Slađana.

Navodno je zaključala ulazna vrata, a potom partnera zaklala nožem pred očima djece. Slivar i njegova nevjenčana supruga bili su posvađani, javlja epodravina.hr.

Ona ga je bila napustila, a nedavno se vratila s vlastitim djetetom i u visokom stepenu trudnoće. Treće Slivarovo dijete bilo je izvan kuće i, prema dostupnim informacijama, upravo je ono pozvalo policiju i hitnu pomoć.

Razgovarali smo sa susjedima pokojnog Dejana. Jedna od susjeda nam je ispričala kako niko zapravo nije mnogo znao o Slađani.

“Zove se Slađana. Bila je vrlo povučena. Nije razgovarala s nikim, nije kontaktirala nikoga, bila je povučena žena. Imala je sina, imao je oko tri ili četiri godine. Znala je s njim prošetati ulicom, ali zbilja, s nikim nije razgovarala”, kaže nam susjeda.

Pročitajte:  Zbog nasilja nad migrantima na granici sa BiH suspendovani hrvatski policajci

Slađana je povrijeđena prevezena u koprivničku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz nadzor policijskih službenika.

Pročitajte:  Ako policajci ostanu bez plaća, ostaje im helikopter da se slikaju

Najnovije

Gradsko vijeće Sarajeva izglasalo tekst za spomenik na Kazanima: Odbijen amandman Naše Stranke, prihvaćen prijedlog gradonačelnice

Gradsko vijeće Sarajeva odbilo je amandman Naše stranke te je prihvatilo Prijedlog Odluke o podizanju spomen obilježja Kazani koji...