Veliki odziv građana na „Bazaru dobre volje“

Preporučujemo

Na „Bazaru dobre volje’ koji je organiziralo Udruženje Pomozi.ba za pomoć za socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine prikupljeno je novca za 600 obroka.

Organizatori su zadovoljni odzivom građana, a kako je iz Udruženja Pomozi.ba kazala Maja Arslanagić, u ponudi je bila odjeća, obuća, igračke, suveniri, potrepštine za kuću, kućanski aparati, po povoljnim cijenama, od 0,50 KM.

- -

– Prikupili smo novac za 600 obroka koje ćemo spremiti i dostaviti našim korisnike, one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni i ne mogu sebi spremati niti dobavljati hranu – kazala je Arslanagić.

“Bazar za sve” je organiziran u okviru projekta “Obrok za sve”, a građani Sarajeva su još jednom na djelu pokazali svoju humanost, osjetljivost i brigu za one koji su u socijalnoj potrebi, koji su bolesni.

Kupovina bilo kojeg od proizvoda, koje su donirali, korisnicima Udruženja Pomozi.ba to mnogo znači.

Najnovije

Efendić oštro poručio: Okerić koji u životu nikada ništa nije napravio, ničim izazvan, pokušava obezvrijediti moj rad u općini Novi Grad

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić oglasio se na društvenim mrežama...