VIDEO/ Zbog neplaćenog računa vlasnik se bacio na automobil mušterija

Preporučujemo

Društvenim mrežama počeo je da kruži video albanskog ugostitelja koji se bacio na automobil svojih mušterija koji su odbili platiti račun u restoranu. 

Mihal Kokedhima je 51-godišnji ugostitelj iz Porto Palerma na jugu Albanije o kojem trenutno bruji cijeli svijet i to zahvaljujući jednom neplaćenom računu.

U njegov su restoran prije nekoliko dana navratili gosti Španjolci koji su se prvo pobunili protiv kvalitete usluge u restoranu, a onda ga i napustili ne plativši račun.

To je Kokedhima potpuno razbjesnilo pa je izašao van, skočio na automobil španjolskih turista i dok su oni vozili, počeo je rukama razbijati vjetrobransko staklo.

Jedan od Španjolaca sve je snimio. Pogledajte video.

 

Telegraf.rs. pozivajući se na španske medije je pisao kako su turisti napustili restoran u kojem su ručali nakon što je vlasnik postao agresivan, a incidenti su se nastavili izvan objekta.

Albanski ministar turizma izvinio se zbog incidenta, uručivši turistima cvijeće kao znak izvinjenja.

Sam premijer Edi Rama napisao je na svojoj Facebook stranici da će agresivni Albanac, vinovnik ovog incidenta biti kažnjen.

“Nasilnik koji je napao naše španske prijatelje prekršio je sveti kod albanske gostoljubivosti, osramotivši nas sve. Izvinili smo se španskim turistima i oni će doći ovdje opet”, napisao je Rama.

 

Najnovije

U aerodrom u Bihaću uloženo 32.000.000 KM: Pročitajte u kojoj su fazi radovi

Jedan od projekata za koje je Vlada Federacije u posljednjih 10 godina izdvojila mnogo novca je aerodrom u Bihaću....