VIDEO Panenić prasnuo u smijeh u Saboru: Politička nestabilnost uzrok porasta cijena banana

Preporučujemo

Sabor u Hrvatskoj jučer je raspravljao o izmjenama Poslovnika. Rasprava je počela sinoć malo prije ponoći, trajala je cijelu noć i nastavila se tokom jutra jer je opozicija nakon svake rasprave koristila pravo na stanku. Razlog je bio jer se nije udovoljilo njihovom zahtjevu da se rasprava prebaci na petak poslijepodne.

Situacija je u jednom trenutku toliko dovedena do apsurda da je Tomislav Panenić (Most) govoreći nakon stanke o rastu cijena banana za govornicom prasnuo u smijeh, piše N1.

- -

“Ako ste primjetili, banane su poskupile. Cijena je porasla za 46 posto, što morate priznati da je podatak koji ne bismo željeni ni za jedan artikl, a pogotovo takav koji često konzumiramo da se dogodi da poskupi za taj iznos. Cijene se kreću sada između 12 i 14 kuna po kilogramu. Što su razlozi? Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj..”, rekao je Panenić i prasnuo u smijeh.

Najnovije

Bećirović uoči puta za New York: Istina i presude se ne mogu sakriti

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović i član Željko Komšić sutra putuju u New York. Tamo će u četvrtak...