VIDEO Putnik kroz vrijeme: Tvrdi da je 2118. bio na tajnoj misiji CIA, a ima i dokaz

Preporučujemo

Alexander Smith tvrdi da je putovao kroz vijeme i bio u 2118. godini a za to, kako kaže, ima i dokaz u vidu fotografije.

Smith kaže da je 1981. godine bio na tajnoj misiji CIA i još tvrdi da agencija od tada traga za njim, prenosi Daily Mail. U videu ga gledamo kako u ruci drži nejsanu sliku navodnog grada u kojem je bio na tajnoj misiji, ali nije otkrio kako je tamo došao i gdje je to bilo.

- -

Također je upozorio na “mnoge prijetnje” ljudskoj rasi i pozvao Zemljane u borbu protiv globalnog zagrijavanja.

“Bio sam u 2118. kao dio misije CIA. Koliko znam to je prvo uspješno putovanje kroz vrijeme. Otišao sam u budućnost, a zatim se vratio nazad u prošlost. Sve se to desilo 1981. godine”, rekao je, tvrdeći da ga zbog toga traži CIA, ali da se on uspješno skriva.

“Ova slika nastala je 2118. godine. Ovo je grad u kojem sam bio. Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam je uslikao. Čekao sam sve do sada da vam je pokažem, jer nisam bio siguran je li svijet spreman da je vidi”, rekao je.

“To je slika iz budućnosti koju sam uspio vratiti. Malo oštećenje uzrokovalo je putovanje kroz vrijeme. Vlada je zaplijenila izvornu fotografiju, ali prije nego što su je uzeli uspio sam napraviti kopiju koju gledate”, tvrdi Smith.

- -

Osim toga još je rekao kako “nas vanzemaljci posjećuju”, te da su na Zemlju prvi put došli sredinom 21. stoljeća. Upozorio je na prijetnje ljudskoj rasi:

“Postoji mnogo prijetnji. Ono što znamo su globalno zagrijavanje, porast nivoa mora, kao i povećanje Co2 u našoj atmosferi. Sada moramo poduzeti korake za borbu protiv globalnog zagrijavanja”, završio je Smith.

(M. I.)

Najnovije

Masovni protesti na ulicama Tel Aviva: Traži se ostavka Benjamina Netanyahua

Na ulicama Tel Aviva su danas nastavljeni protesti protiv premijera Izraela Benjamina Netanyahua i ostatka vlade koju predvodi. Već sedmicama...