Vijećnik Elvis Hodžić nakon hapšenja poručio: Nisam kriv, nisam počinio nikakav zločin

Preporučujemo

Općinski vijećnik iz Novog Grada Sarajevo Elvis Hodžić nakon što je uhapšen u sklopu operativne akcije “Squere” i pušten na slobodu, oglasio se na društvenim mrežama i poručio da nije kriv, te da se nije ogriješio niti o jedan zakon. Naglasio je kako je zabrinut  za psihičko zdravlje njegove djece i roditelja koji su putem medija bombardovani informacijama o hapšenju bez zaštite ličnih podataka i to samo u njegovom slučaju.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Poštovani sugrađani i dragi prijatelji,

Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavjestim o sljedećim činjenicama:

Nisam kriv

Nisam počinio nikakav zločin

Nisam se ogriješio o niti jedan zakon

Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih gradjana a sada još jače i posvecenije.

Također,

Zabrinut sam jedino za psihičko zdravlje moje djece i roditelja koji su putem medija bombardovani pompoznim informacijama o mom hapšenju i to bez zaštite ličnih podataka i to samo u mom slučaju.

Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendicem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala.

Moja mladja kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu.( djeca u školi znaju biti veoma okrutni u tom uzrastu/ buling).

Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine.

Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima.

Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu.

Hvala Vam na podršci i razumjevanju

Vaš vijećnik

Elvis Hodžić

Najnovije

SIPA objavila detalje akcije ‘Plug’: Oduzeto oko 1.000 kilograma duhana za nargilu, uhapšeno 12 osoba

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u utorak su, u sklopu operativne akcije "Plug", na području...