Vozačica koja je udarila maloljetnog pješaka u Sarajevu sama se javila policiji

Preporučujemo

Tridesetosmogodišnja A. Ć. sama se prijavila MUP-u KS-a da je sinoć izazvala saobraćajnu nezgodu u kojoj je teško povrijeđen maloljetni pješak.

“Sat nakon ponoći u Odjeljenje za saobraćajne istrage pristupila je Ć. A. (1979) koja je rekla da je učestvovala u saobraćajnoj nezgodi u naselju Čengić Vila”, potvrdili su iz Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a Kantona Sarajevo.

- -

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Fetaha Bećirbegovića u sarajevskom naselju Čengić Vila u 16 sati povrijeđen je maloljetni pješak, dok se vozač automobila udaljio s mjesta događaj, piše radiosarajevo.ba.

Nezgoda se dogodila kada je vozačica automobila prešao preko stopala dječaku (2001) koji je tom prilikom  zadobio frakturu palca.

Povrijeđenom dječaku dijagnosticirane su teške tjelesne povrede, te je nakon pružanja medicinske pomoći na KCUS-u pušten na kućno liječenje, rekli su nam iz MUP-a.

Protiv vozačice će biti poduzete zakonom predviđene mjere.

Najnovije

Poznato kada će Barbarez biti predstavljen kao novi selektor

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobija novog selektora, a mjesto šefa stručnog štaba nacionalnog tima preuzet će legendarni Sergej...