- Advertisement -

Vučić će tražiti od Putina podršku zbog dešavanja na Kosovu: Vjerujem da ćemo je dobiti

Preporučujemo

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Moskvi tražiti konkretnu političku podršku za Srbiju i da vjeruje da će je od predsjednika Ruske federacije Vladimira Putina i dobti, kao što je to bilo i u prethodnom periodu.

“Došao sam da tražim podršku za Srbiju, konkretnu političku podršku za Srbiju. Vjerujem da ćemo je od predsjednika Putina dobiti kao što smo je imali u prethodnom periodu”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li će od Putina tražiti konktretnu podršku kada je riječ o dešavanjima na KiM.

Vučić je ukazao da su danas drugačije okolnosti i prilike, “više je tenzija i važno je da o svemu tome razgovaramo, o svim pojedinačnim događajima koji su prethodili susretu, ali i o svemu onome što bi moglo da se dogodi ubuduće”.

Predsjednik Srbije je rekao da on radi konkretno, da poznavajući predsjednika Rusije Putina on takođe radi konkretno i naveo da šef ruske države nije čovjek koji voli “okolo naokolo priče”, prenose Nezavisne.

“Kada god smo razgovarali, to smo radili veoma konkretno o svakom pitanju i o svakoj temi”, rekao je Vučić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Firmi iz Čelinca prodat prostor bivšeg logora Keraterm u Prijedoru

Tvornički kompleks u Prijedoru, u kojem je tokom posljednjeg rata bio logor Keraterm, je prodat. Ovu informaciju potvrdio je...