Zbog zlostavljanja bivše djevojke Miralem Pjanić na naslovnicama italijanskih medija

Preporučujemo

Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac i fudbaler italijanskog prvaka Juventusa našao se na naslovnicama italijanskih medija zbog navodnog zlostavljanja.

Kako navodi italijanski Il Tempo, Pjanić se prije nekoliko mjeseci morao vratiti u Rim jer se našao u registru optuženih za zlostavljanje i povrede bivše djevojke.

- -

Naime, Pjanića je tužila bivša djevojka iz Rima 6. oktobra 2016, sa kojom se Mali princ navodno često svađao.

Ona ga je optužila da je ošamario, te da je verbalno napadao i udario nekoliko puta. U svom izvještaju je navela i nekoliko svađa u automobilu i torinskom hotelu koje su navodno završile nasilno.

Slučaj je odbačen jer u to vrijeme njih dvoje nisu živjeli zajedno, što je neophodno za pretpostavku krivičnog djela zlostavljanja u porodici, a ispostavilo se da ni ljekarski certifikati nisu povezani sa mogućim povredama.

Na saslušanjima u Tužilaštvo su, kako navode italijanski mediji, Pjanić i bivša djevojka potvrdili da su se često žučno svađali.

- -

Pjanićeva bivša odlučila je povući tužbu, ali se neko vrijeme nastavljala istraga samo zbog zlostavljanja, nakon čega je slučaj arhiviran zbog teškoća povezivanja povreda i optužbi za fizičko nasilje, piše Radiosarajevo.ba.

Najnovije

Kantonalni javni servis TVSA pretvoren u megafon Trojkine vlasti!

Piše: Muamer Bandić, zastupnik u Skupštini KS i član Predsjedništva Stranke za BiH Nemoguće je zamisliti moderno društvo bez medija....