- Advertisement -

Zvizdić: Banditski napad na policiju, napad je na državu

Preporučujemo

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić osudio je napad i uputio telegrame saučešća porodicama poginulih policajaca.

On je najoštrije osudio napad na pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo i uputio telegrame saučešća porodicama poginulih policajaca.

„Najoštrije osuđujem banditski napad na pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo i pozivam sve nadležne institucije i policijske agencije u Bosni i Hercegovini da pojačaju saradnju kako bi se počinioci ovog gnusnog djela što prije pronašli i doveli pred lice pravde. Napad na provodioce i zaštitnike zakona bilo kojeg nivoa u našoj domovini doživljavam kao napad na državu Bosnu i Hercegovinu.

Napad na naše policajce je napad na sve nas, građane Bosne i Hercegovine.Porodicama poginulih policajaca, heroja poginulih u obavljanju svoje dužnosti, u svoje ime, i u ime Vijeća ministara BiH, upućujem izraze saučešća“, stoji u telegramu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH dr. Denisa Zvizdića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Zbog održavanja povorke ponosa potpuno ili djelimično obustavljanje saobraćaja: Evo kako će se danas odvijati javni prijevoz u Sarajevu

Zbog održavanja Treće bh. povorke ponosa danas u periodu od 12 do 21 sat će u određenim ulicama u...