Zvizdić: Banditski napad na policiju, napad je na državu

Preporučujemo

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić osudio je napad i uputio telegrame saučešća porodicama poginulih policajaca.

On je najoštrije osudio napad na pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo i uputio telegrame saučešća porodicama poginulih policajaca.

- -

„Najoštrije osuđujem banditski napad na pripadnike MUP-a Kantona Sarajevo i pozivam sve nadležne institucije i policijske agencije u Bosni i Hercegovini da pojačaju saradnju kako bi se počinioci ovog gnusnog djela što prije pronašli i doveli pred lice pravde. Napad na provodioce i zaštitnike zakona bilo kojeg nivoa u našoj domovini doživljavam kao napad na državu Bosnu i Hercegovinu.

Napad na naše policajce je napad na sve nas, građane Bosne i Hercegovine.Porodicama poginulih policajaca, heroja poginulih u obavljanju svoje dužnosti, u svoje ime, i u ime Vijeća ministara BiH, upućujem izraze saučešća“, stoji u telegramu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH dr. Denisa Zvizdića.

Najnovije

Bečarević: Direktni strujni udar Vlade FBiH i Uprave JP EPBiH na višečlane porodice u Federaciji BiH

Za NAP piše: Almir Bečarević, predsjednik Kantonalnog vijeća SBiH Nakon "detaljnih" obrazloženja kojima nas bombarduje JP Elektroprivreda BiH, a sve...