Putnici u avionu krvarili iz ušiju zbog greške indijskog pilota

Preporučujemo

Tridesetak putnika indijskog zrakoplova krvarilo je iz nosa i ušiju nakon što je posada zaboravila aktivirati izjednačenje tlaka u kabini, zbog čega je zrakoplov morao sletjeti.

Sa 166 putnika i članova posade, let Mumbai – Jaipur tvrtke Jet Airways vratio se na polazište 45 minuta nakon polijetanja jutros, nakon što su se pojavili alarmantni simptomi.

- -

U videosnimku koji je objavljen na Twitteru vidi se prizor u kojem vlada smrtna tišina u kabini, a putnici nose maske s kisikom.

– Panično stanje zbog tehničkog problema na @jetairways 9W 0697 od Mumbaija do Jaipura. Zrakoplov se vraća u Mumbai nakon 45 minuta. Svi su putnici na sigurnom, a među njima i ja – napisao je na Twitteru Darshak Hathi u poruci iz zračne luke indijskog ekonomskog središta.

Civilno zrakoplovstvo bilježi bizarne incidente u Indiji. U januaru je Jet Airways otpustio dva pilota jer su nakratko napustili kokpit usred leta zbog žestoke svađe.

Najnovije

Američka zvaničnica poslala snažne poruke iz Srebrenice

Liz Allen, podsekretarka za javnu diplomatiju i odnose s javnošću u Ministarstvu vanjskih poslova SAD-a danas je nastavila posjetu...