Cazin: Maturant pištoljem izvršio samoubistvo u porodičnoj kući

Preporučujemo

Velika tragedija dogodila se sinoć u Cazinu gdje je samoubistvo izvršio 19- godišnji maturant Gimnazije, saznaje portal “Avaza”.

Portparol MUP-a Unsko- sanskog Kantona Adnan Beganović potvrdio je za portal “Avaza” da je policija u Cazinu sinoć obavila uviđaj.

Sinoć u 22:45 sati policijska stanica Cazin zaprimila je dojavu građana da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u privatnoj kući na Japića brdu. Prilikom izlaska na lice mjesta od strane patrole i pripadnika Doma zdravlja Cazin, pronašli su beživotno tijelo osobe inicijala B. A. rođen 1993. godine. Pored istog je pronađen pištolj iz kojeg je najvjerovatnije izvršio samoubistvo – kazao je portparol Beganović za “Avaz”.

On je dodao da je o svemu obaviješteno Kantonalno tužilaštvo koje je naložilo da se obave uviđajne radnje koje su odrađene sinoć. Tijelo nastradalog odvezeno je na patologiju Kantonalne bolnice u Bihaću.

Dženaza nastralom mladiću bit će obavljena sutra u 16 sati na porodičnom mezarju Japića brdo.

Brojni prijatelji putem drušrvenih mreža opraštaju se od mladića, motivi nisu poznati.

Najnovije

Dok u Sarajevu ne može, u Zeničko-dobojskom kantonu policija oduzela više od 200 automobila

Sankcionisanje prestupnika u saobraćaju jedan je od primarnih zadataka policijskih struktura u BiH. Dok pojedini MUP-ovi godinama oduzimaju vozila,...