Cvijanović: Postoje razne inicijative da se Dodik izoluje

preporučujemo

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da postoje razne spekulacije, podmetanja, inicijative da se Milorad Dodik izoluje i nađe neko ko će mu okrenuti leđa, ali je istakla da je SNSD kompaktna politička organizacija u kojoj su timski igrači.

Cvijanović je istakla da iz posljednjih medijskih objava jasno vidi da je cilj i meta Milorad Dodik i da se nastoji na svaki mogući način da se on izoluje, da se pokaže kako je on problem, a svi drugi u redu.

– SNSD je jedna kompaktna politička organizacija u kojoj smo mi timski igrači, razumijemo šta su potrebe i Republike Srpske, ali odlično razumijemo i šta je to BiH u kojoj se može komotno živjeti – rekla je Cvijanović novinarima u Prijedoru.

Ona je dodala da u određenim objavama, posljednja dva dana, prepoznaje da je, pred Dodika, meta i predsjednik Srbije.

– Razne spekulacije, razne vijesti, razna podmetanja, postoje inicijative i nastojanja da se Dodik izoluje i nađe neko ko će mu okrenuti leđa, to postoji, to je stara priča – rekla je.

 

Pročitajte:  Novi šou u Predsjedništvu u režiji Dodika: Odbio fotografisanje sa Power i Nelsonom, odšetao sa rukom u džepu

Najnovije

Željko Komšić potvrdio da je zaražen koronavirusom

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić ovim trenucima se obraća Parlamentarnoj skupštini Vijeća Evrope. Komšić govorio povodom 20.godina od prijema Bosne...