Đukić će Partizan koštati 600.000 eura: Trener se zaštitio klauzulom u slučaju otkaza

preporučujemo

Miroslav Đukić je već bivši trener Partizana, čeka se samo zvanična potvrda kluba koji uveliko traga za nasljednikom, a crno-bijeli pokušavaju finansijski što bezbolnije da se rastanu sa dosadašnjim trenerom

Naime, kako piše Mondo, Đukić je prošlog ljeta potpisao dvogodišnji ugovor, ali je sebe, zaštitio klauzulom ugovora, po kojoj je Partizan dužan da mu isplati 600.000 evra u slučaju otkaza.

Zbog toga u Partizanu pokušavaju da pronađu adekvano rješenje što bi u ovom momentu mogao da bude sporazumni raskid saradnje.

Što se tiče nasljednika, navodno je prvi pik čelnika kluba Aleksandar Stanojević, koji nije baš rad da se vrati u Humsku. Među trenerima koji se dovode u vezu sa preuzimanjem “parnog valjka” nalaze se još Ilija Stolica, Marko Nikolić, Zoran Mirković, Branko Brnović i Radomir Antić.

Podsjetimo, Đukić je ljetos došao u klub poslije odlaska Marka Nikolića u Videoton. Njemu je ovo drugi mandat u klubu iz Humske, a prvi put je vodio crno-bijele 2007. godine.

Najnovije

Bešić isključen u 24. minuti

Prvenstvo u Mađarskoj nastavljeno je danas, a Ferencvaroš je poražen na gostovanju kod Puškaš Akademije rezultatom 1:0. Prvak Mađarske veliki...