- Advertisement -

Draginja Vuksanović-Stanković: Dodik je izvršilac Vučićevih želja

Preporučujemo

Draginja Vuksanović-Stanković, žestoki protivnik velikosrpskom nacionalizmu i zastupnica Socijaldemokratske partije Crne Gore nema sumnje u to da li je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a izvršilac želja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Naravno da je Dodik izvršilac Vučićevih želja i sve vrijeme radi u službi zvanične Srbije, kao što mi imamo i zvaničnu Vladu Crne Gore koja radi u službi zvanične Srbije preko crkve Srbije i preko izvršilaca u Demokratskom frontu, koji je jedna od partija vladajuće većine u Skupštini Crne Gore, istakla je Vuksanović-Stanković.

– Sve su to izvršioci tuđih režima, a protiv svojih država. Dodik mora da shvati da je Bosna i Hercegovina jedinstvena teritorija. Ne mogu više u Bosni i Hercegovini postojati one granice koje su nekada bile. Mora postojati jedinstvena i stabilna BiH, i kao takva jedino može ući u Evropsku uniju. To je moj stav, poručila je Vuksanović-Stanković.

Pročitajte:  Zašto Dodik uporno ponavlja da BiH neće uvesti sankcije Rusiji, kada je to već učinila
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Vučić: Najžešći pritisci po pitanju Kosova, imamo velike probleme

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nalazimo u specifičnoj situaciji po pitanju svih dešavanja na i...