Eldin Huseinbegović predstavio spot za pjesmu “Ako odeš”

Preporučujemo

Eldin Huseinbegović predstavio je spot za novu pjesmu “Ako odeš”. Pjesma je jedna emotivna balada koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

U spotu glavne uloge imaju majka i sin koje tumače Minka Muftić i mladi glumac Ajdin Hasanić. Za snimanje i pripremu videozapisa bila je zadužena produkcija HudHud na čelu sa rediteljem Nevresom Softićem.

“Ova pjesma nije pisana da bude hit nego samo kao podsjetnik svima nama na bitne ljude u našim životima. Zato,umjesto svakog lajka ili pohvale nazovite, posjetite, obradujte, oprostite…Samo tako će ova pjesma imati neku vrijednost” kaže Huseinbegović.

Pjesma je nastala zbog sve većeg odlaska mladih iz BiH. Na kraju spota ubačen je i tekst koji vam prenosimo u cijelosti.

“Bosnu i Hercegovinu je u posljednjih pet godina napustilo više od 170.000 obrazovanih i radno sposobnih osoba. Brojne organizacije godinama ukazuju i upozoravaju na stalni porast broja mladih koji se odlučuju napustiti zemlju,a u zadnje vrijeme i na fenomen odlazaka cijelih porodica. Neki odlaze zauvijek.

Poslušajte pjesmu

https://www.youtube.com/watch?v=8yH6shPrXS8&list=RD8yH6shPrXS8&index=1

Najnovije

Svi pričaju o novoj ukrajinskoj protuofanzivi, ali gdje će se desiti

S ruskom iscrpljujućom istočnom ofenzivom koja se navodno bliži kulminaciji, pozornost se ponovno usmjerava na planiranu protuofanzivu Ukrajine, za...