I Yahoo Mail uskoro dobija niz novih funkcija

Preporučujemo

Yahoo mail će uskoro dobiti novo lice. Uoči dolaska novih trendova i neminovnog velikog redizajna Gmaila, čini se da je i Yahoo odlučio da pokaže sve što može da ponudi, piše tportal.hr.

Prvi veliki novitet je ubrzanje samog sistema. Developeri iz Yahooa najavili su ubrzanje učitavanja od čak deset posto i uveliko smanjen broj iritantnih grešaka.

Drugi zanimljiv dodatak je integracija RVSP-a koji, ukratko, omogućava da u pravom vremenu jednostavnim klikom potvrđujete ili odbijate pozive na događaje i sastanke. Ovo će pomoći svim korisnicima koji moraju da urade veliki broj stvari odjednom i kojima brza mogućnost odgovaranja na pitanja znači razliku između poštovanog i nepoštovanog roka.

Drugi dobrodošli dodatak u kojem će apsolutno uživati kreativniji korisnici jesu takozvane foto-teme koje u principu služe kao skinovi za Yahoo Mail.

Konačno, tu je i mogućnost bogatog uređivanja teksta za automatske odgovore, što znači da ćete u mailove koje Yahoo šalje tokom vašeg godišnjeg odmora moći da ubacujete GIF-ove ili slike, piše Oslobođenje.

Ukratko – svi ovi noviteti trebalo bi da pomognu Yahoo Mailu da se istakne, što je vrlo važno za njihov opstanak na tržištu. Riječ je, naime, o jedinom dugovječnom i često korištenom proizvodu iz Yahooa koji i danas koriste milioni ljudi.

Najnovije

SIPA uhapsila sedam osoba, zaplijenila više od osam hiljada kutija cigareta

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su na području Istočne Ilidže, Konjica, Mostara, Pelagićeva, Širokog...