- Advertisement -

Jelena Obućina: Vučić četvrti dan sluša preporuke Šešelja, zato je u Brisel otišla premijerka

Preporučujemo

Jelena Obućina ponovo je briljirala u “PregledU dana” na Newsmax Adria.

– Predsjednik je brzim vozom otišao na Instagram. Iz virtuelnog svijeta šalje poruke o ljubavi i radu. U realnom sluša preporuke Šešelja, dan četvrti, da se ne pojavljuje, da ne ide u Brisel i da se nikako ne kreće dva puta istom trasom – rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana”.

Zatim je nastavila:

– Zato je u Brisel išla premijerka, da tamo kaže da se Srbija ka Uniji kreće brže od ružičastog brzog voza i da su zlonamjerni svi koji pitaju da li je bezbjedna zemlja jer joj je predsjednik ugrožen. Zato je na RTS išao Mali, da objasni da se sa 100 eura kupuje lijepa atmosfera među mladima. A oni će pare potrošiti na kriprovalute ili patike. Nije bilo opozicije u studiju da mu odgovori, jer tu se ne ubraja mlađi Šešelj.

Mali je, dakle, morao biti sačuvan, ali Vesić opet nije. Predsjednikovom posljednjom trasom, put Pinka, zato je išao Šapić, da objavi svoju kandidaturu za gradonačelnika. Tablete, lego i pokretnu kancelariju svi su zaboravili. Nije Vesić džabe na TikToku posljednji put pjevao ‘Bad Romance’ – zaključila je Obućina.

Pročitajte:  Vučić: BiH uvela sankcije Rusiji, Dodika i RS nisu pitali
- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Pogledajte kako je Konaković u delirijumu napadao SDP i SBB za izdaju države i crtanje podjela na maramicama u Beogradu (VIDEO)

Jučer je službeno priopćeno da će Denis Bećirović biti kandidat sedam stranaka za poziciju člana Predsjedništva BiH. Iza Bećirevićeve...