Muškarac davio suprugu pa je izbo nožem

Preporučujemo

Tokom noći je u Višegradu došlo do pokušaja ubistva prilikom čega je muškarac nanio teške tjelesne povrede svojoj supruzi. Ona je hospitalizovana, a napadač je uhapšen.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad, noćas oko tri sata i 30 minuta u višegradskom naselju Vučine lišili su slobode osobu inicijala B.L. (1968) iz Višegrada, jer je prvo davio, a potom nanio više uboda nožem svojoj supruzi B.T. (1971), kojoj je tom prilikom nanio tjelesne povrede u predjelu grudnog koša.

Povrijeđenoj osobi je na licu mjesta ukazana ljekarska zaposlenih Službe hitne pomoći Višegrad, a potom je prevezena na dalje liječenje u Univerzitetsku bolnicu Foča.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je zajedno sa uviđajnom ekipom Policijske stanice Višegrad, na mjesta događaja izvršio uviđaj u jutarnjim satima.

Dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela “Ubistvo u pokušaju” je u toku, saopćili su iz policije.

Najnovije

Turska započela raspoređivanje specijalaca na Kosovu

Tursko Ministarstvo odbrane saopćilo je danas da je počelo sa raspoređivanjem specijalaca na Kosovu. "Nakon dešavanja na Kosovu, bataljon komandosa...