Očajni otac moli za pomoć: U Njemačkoj nestao 26-godišnji Marin Salamun

Preporučujemo

Marin Salamun (26) iz Pule nestao je 24. maja 2018. u njemačkom Düsseldorfu. Tamo je otišao jer se navodno zaposlio u jednoj firmi.

Marin Salamun je rođen 16. novembra 1991. godine u Puli, visok je 185 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe, navodi se na stranici Nestali.hr.

Posljednji put se javio iz Düsseldorfa 23. maja. Obitelj je nestanak prijavila i Generalnom konzulatu RH, javlja Net.hr.

Nestanak se vodi u PU istarskoj, a prijavljen je i u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (Nestali.hr) Hrvatske. Otac moli pomoć naših ljudi u Njemačkoj, prenosi radiosarajevo.

“Molimo vas da nam pomognete u potrazi za našim sinom i bratom Salamun Marinom iz Pule. Ima 26 godina 185 cm je visok, crne kose, kratko ošišan i vjerojatno neobrijan. Zadnji put nam se javio iz Düsseldorfa 24. svibnja i od tada mu se gubi svaki trag. Prijavili smo nestanak našem konzulatu i policiji ali do danas nije bilo nikakvih vijesti. Molimo, pomozite nam”, apelira otac Slavko Salamun.

Ako imate bilo kakvu informaciju, obavijestite najbližu policijsku postaju ili Generalni konzulat Republike Hrvatske u Düsseldorfu. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Najnovije

Građani Srbije izlaze na proteste petu sedmicu zaredom, ne odustaju od zahtjeva

U Beogradu će danas biti organizovani peti protesti "Srbija protiv nasilja", tačno mjesec dana od kada je 13-godišnji Kosta...