- Advertisement -

Porodice se sukobile zbog ukradene djevojke, letjele i sjekire

Preporučujemo

U selu kod Aleksinca, Prćilovci, potukle su se dvije porodice zbog toga što je mladić kidnapovao maloljetnu djevojku, čija porodica je krenula u potjeru za njima.

Kako prenosi RTS, sumnja se da je dvadesetogodišnji mladić sedamnaestogodišnjakinju sa kojom je bio u emotivnoj vezi, mimo njene volje, odveo svojoj kući. Blic pak navodi da ju je presreo i strpao u automobil. Tada su njeni rođaci krenuli u potjeru za njim i tako je došlo do opšte tuče dvije porodice.

Jedan od članova porodice djevojke ponio je sekiru, kojom je napao mladićevog oca, ali mu je ovaj oteo sekiru i njome po glavi udario tog člana devojčine porodice, koji je tom prilikom zadobio ozbiljne povrede i prevezen je u Klinički centar u Nišu.

Kako još navodi Blic došlo je do masovne tuče u kojoj su letjele i kamenice.

Opšta tuča dobiće i sudski epilog, jer je policija u Nišu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, uhapsila mladićevog oca T. S. (1971), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda, dok je protiv dvadesetogodišnjeg mladića, koji je oteo djevojku podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo protivpravno lišenje slobode, piše B92.

- Advertisement -
- Advertisement -

Najnovije

Mehmedović: Neka Sattler sankcioniše Dodika i Čovića, dosta i njegovog plesa s ruskim balkanskim demonima

Šemsudin Mehmedović, zastupnik SDA u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine pozvao je šefa Delegacije Evropske unije u BiH Johanna...