Povratniku Avdiji Jašiću vatra progutala kuću i stovarište firme, šteta 100.000 KM

preporučujemo

Za samo nekoliko minuta porodica Jašić iz Nove Kasabe u Općini Milići ostala je skoro bez sve imovine koju je stjecala posljednjih 20-tak godina.

Naime, njihovu kuću, a potom i stovarište firme Jašić Komerc progutao je požar. Vatrogasci iz Milića, Vlasenice i i Bratunca brzom intervencijom uspjeli su ugasiti požar, ali, nažalost, većina imovine porodice Jašić je izgorila.

 

– Nismo sigurni šta je izazvalo požar. Četiri vatrogasne jedinice su intervenirale. Šteta je ogromna, a najbitnije je da nije bilo ljudskih žrtava. Djeca su pobjegla iz kuće kada se desio požar. Stotine ljudi je došlo da pomogne, ali nije bilo pomoći. Šteta je od 100.000 KM, jer je u prodajnom prostoru bilo dosta robe – rekao je za  Faktor Avdija Jašić.

Pročitajte:  Ugašen požar na poslovnom objektu povratnika iz Nove Kasabe

Najnovije

Rustemović o namjerama NSRS: Biti će poremećeno snabdijevanjem lijekovima i medicinskim sredstvima, na cijeloj BiH a pandemija corona virusa traje

Predsjednik Sindikata Agencije za lijekove BiH Ramo Rustemović povodom sutrašnje posebne sjednice Narodne skupštine manjeg bh. entiteta Republika Srpska...
Pročitajte:  Ugašen požar na poslovnom objektu povratnika iz Nove Kasabe