Prijedor: Automobil se zapalio u vožnji

Preporučujemo

Automobil Renault Vel Satis, vlasništvo lica čiji su inicijali D.M., izgorio je jutros u potpunosti u prijedorskom naselju Tukovi, rečeno je u Policijskoj upravi Prijedor.

Dana 25.09.2018. godine u 5:37 sati, od strane pripadnika Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor, prijavljeno je da je na magistralnom putu Prijedor – Sanski Most, u ulici Stepe Stepanovića, u vožnji došlo do požara na putničkom automobilu marke renault kojim je upravljalo lice D.M. iz Prijedora.

- -

Na lice mjesta su izašli pripadnici Policijske uprave Prijedor – izjavila je za GradPrijedor.com Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor.

Do samozapaljenja vozila je došlo u toku vožnje usljed neispravnih el. instalacija.

Primjetivši dim vozač je zaustavio automobil pored benzinske pumpe nadajući se da će tu pronaći protivpožarni aparat. Međutim, benzinska pumpa nije radila, pa nije mogao doći do pomenutog aparata.

Iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor potvrđeno je portalu GradPrijedor.com da su dojavu o požaru na automobilu dobili u 5:28 te da su na intervenciju izašli sa jednim vozilom i četiri vatrogasca, prenosi GradPrijedor.com.

Najnovije

Masovni protesti na ulicama Tel Aviva: Traži se ostavka Benjamina Netanyahua

Na ulicama Tel Aviva su danas nastavljeni protesti protiv premijera Izraela Benjamina Netanyahua i ostatka vlade koju predvodi. Već sedmicama...