Sarajki koja je ubila muža određen jednomjesečni pritvor

Preporučujemo

Ženi inicijala D. M., koja je osumnjičena da je 17. aprila u porodičnoj kući u sarajevskom naselju Soukbunar ubila svog supruga, određen je jednomjesečni pritvor.

Prema informacijama koje je za Radiosarajevo.ba potvrdila glasnogovornica Kantonalnog suda Sarajevo, zbog sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo.

- -

Podsjećamo, riječ je o slučaju koji je jučer šokirao javnost, nakon što je objavljeno da je jedna osoba ubijena u sarajevskom naselju Soukbunar. Prema informacijama iz istrage, žena inicijala S. M. ubola je kuhinjskim nožem svoj supruga nakon žestoke porodične svađe.

“Na mjestu događaja je zatečena ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, tokom pružanja pomoći povrijeđenoj osobi S. D. koji je zadobio povredu ubadanjem oštrim predmetom u predjelu lijevog dijela grudnog koša.

Na mjestu ubistva je zatečena i njegova supruga M. D. rođena 1962. godine iz Sarajeva, koja je policajcima rekla da se posvađala sa mužem te da je došlo i do fizičkog naguravanja usljed kojega je ona povrijedila oštrim predmetom. Povrijeđeni je prevezen u Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, gdje je muškarac tokom ukazivanja ljekarske pomoći podlegao od zadobijenih povreda”, naveli su iz MUP-a KS.

Najnovije

Nakon 31 godinu od paljenja, miniranja i rušenja sutra svečano otvaranje Kizlar-agine džamije u Mrkonjić Gradu

Sve je spremno za sutrašnje otvaranje Kizlar-agine džamije u Mrkonjić Gradu, koja je zapaljena i minirana 1993. godine, a...