S njima smo se tugovali i radovali: Spahić, Misimović i Ibišević se opraštaju protiv Crne Gore

Preporučujemo

Nogometne reprezentacije BiH i Crne Gore odigraće prijateljsku utakmicu 28. maja 2018. godine na stadionu Bilino polje u Zenici i to će biti prvi put da se dvije selekcije sastaju u seniorskoj konkurenciji.

Značaj utakmice je poseban, budući da će se na istoj Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević i zvanično oprostiti od aktivnog igranja za nacionalni tim.

- -

“Sve što su dali reprezentaciji ne može stati u ovih nekoliko redova, sa njima smo se radovali i tugovali. Naša obaveza je da ih dostojno ispratimo, onako kako su oni branili boje državnog tima. To je dovoljan motiv i poziv svim navijačima da dođu na Bilino Polje i još jednom zaplješću na otvorenoj sceni našim igračima koji se nikada nisu štedili na terenu”, saopštili su iz N/FSBiH:

“Zato, budimo zajedno 28. maja u 18 sati na stadionu u Zenici, dostojanstveno ispratimo reprezentativce koji se opraštaju, pozdravimo one koji tek dolaze i podržimo selektora Roberta Prosinečkog u njegovom debiju na klupi nacionalnog tima. Vidimo se na Bilinom Polju!”

N/FSBiH će za ovu utakmicu u prodaju pustiti 10.000 ulaznica koje će se, kao i do sada, jednim dijelom prodavati putem partnerske agencije „CENTROTOURS“. Cijene ulaznica za ovu utakmicu su posebne formirane i kreću se od 20 KM za tribinu ZAPAD, 15 KM za tribinu ISTOK i 10 KM za tribine SJEVER i JUG.

Datum i vrijeme početka prodaje, kao i spisak poslovnica „Centrotoursa“ biće naknadno objavljeni.

Najnovije

Trivić reagovala na prozivke Dodika, nazvala ga provincijskim spletkarošem i skorojevićem

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić osvrnula se na izjave Milorada Dodika u kojima je govorio o njenom radu te...