Šta sve od posade kruzera zahtijevaju putnici

Preporučujemo

Kapetan i članovi posade broda “Below Deck” kažu da su primili brojne bizarne zahtjeve od svojih putnika tokom plovidbe na otvorenom moru.

“Mislim da se svaki kapetan u svojoj karijeri susrio sa zaista svakakvim predlozima”, izjavio je kapetan Li Rozbah za Foks Njuz, čija je treća sezona rijaliti emisije “Below Deck: Mediterranean” nedavno počela sa emitovanjem.

- -

Rozbah je počeo da radi emisiju 2014, a u biznisu je već 25 godina.

Sad objavljuje i knjigu, “Running Against the Tide: True Tales from the Stud of the Sea”, u kojoj otkriva još tajni sa kruzera.

“Nikada nemojte biti sami sa ženskim gostom u bilo kojoj situaciji koja nije javna, a naročito izbjegavajte njihove kabine. Uvijek povedite nekoga sa sobom kada zatraže vaše prisustvo”, kaže kapetan čiji brod često plovi Jadranom.

“To obično pokreće velika količina alkohola, pa pripazite na situaciju”, dodaje on.

- -

Takođe kaže da nije nimalo neuobičajeno da putnici od njih traže zabavu, piše Index.

“Imamo grupe djevojaka koje obično žele da jedan član posade pleše na nečemu što liči na šipku za striptiz”, kaže kapetan.

Stjuardesa Bruk Lafton, član posade, takođe je govorila o toj temi. Ona navodi da joj je “superpoznati i zgodni glumac” predložio da se skine u kupaći kostim i pridruži mu se u kadi.

Kaže da je odbila ponudu “iz nekog čudnog razloga”.

Najnovije

Izdate preporuke poslodavcima: Savjetuje se prekid rada na otvorenom između 12 i 17 sati

Uz toplotni val koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu, bilježi se značajan porast intervencija. Građanima je savjetovano da izbjegavaju aktivnosti...