Ubica Irene Predojević, policajac Goran Jeličić predat Tužilaštvu

preporučujemo

Goran Jeličić, policajac iz Bosanske Dubice koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanke Irene Predojević sproveden je u prijedorsko tužilaštvo.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa policijskim službenicima PU Prijedor, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor juče su u Bosanskoj Dubici lišili slobode G.J. iz ove opštine zbog sumnje da je 2005. godine počinio krivično djelo teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način nad Irenom Predojević iz Bosanske Dubice.

S obzirom da se radi o policijskom službeniku u toku je postupak njegove suspenzije, potvrdila je za ATV Mirna Miljanović, portparol MUP-a RS.

Irena Predojević poznavala je Jeličića, saznaje ATV, te je s obzirom da je imala povjerenje, to kobno veče sjela u njegov automobil, jer joj je ponudio prevoz do kuće.

Nedaleko od porodične kuće uhapšeni ju je odvezao na obližnji put i zadavio. Kako bi sakrio tragove spalio je tijelo. Sve ovo nalazi se u izvještaju o počinjenon krivičnom djelu uz koji će, kako ATV saznaje, osumnjičeni danas biti predat Tužilaštvu u Prijedoru.

Najnovije

Najteži udarac Draganu Čoviću stigao je iz „vlastitih“ redova

Na sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH lider HDZ-a BiH Dragan Čović stao je uz bok Miloradu Dodiku i...