Šarović: Svima je jasno da kada Dodik najavi referendum – nešto “debelo škripi” u njegovoj vladavini

Preporučujemo

-Svima je jasno da kada Dodik najavi referendum, nešto “debelo škripi” u njegovoj vladavini-, poručio je predsjednik SDS, Mirko Šarović, nakon što je Milorad Dodik najavio mogućnost da u ovoj godini bude održan referendum o novom ustavu Republike Srpske.

-Još jedan Dodikov referendum u najavi… Opet i iznova… Do sada ih je bilo čak 30 i više. I od svih referenduma o nezavisnosti do sada nije bilo bilo ništa! Svima je jasno da kada Dodik najavi referendum – nešto “debelo škripi” u njegovoj vladavini. I svima je jasno da se tim služi svako malo samo kako bi skrenuo pažnju sa drugih i sve većih problema sa kojima se Republika Srpska, zbog njegove loše i štetne politike, suočava-, napisao je Šarović na Facebooku.

- -

Podjećamo, Dodik je jučer, gostujući u programu TV Euronewsa Srbija negirao tvrdnje da prijeti referendumima.

-Ove god smo planirali, a vidjećemo od konstelacije odnosa kako će to izgledati, da održimo referendum o novom ustavu u Republici Srpskoj,  naveo je Dodik i dodao da zbog činjenice da je ovo izborna godina, zavisi da li će referendum biti održan prije ili poslije izbora.

Najnovije

Hoće li opozicija iz RS pristati na Dodikovu igru oko bojkota izbora?

Predstavnici koalicionih partnera u RS-u dogovorili su se danas da pozovu opoziciju da ne prihvate izlazak na lokalne izbore...