Firma Prevent donirala zaštitne maske policajcima u Bratuncu i Srebrenici

Preporučujemo

Firma Prevent iz Srebrenice donirala je policijskim stanicama Bratunac i Srebrenica ukupno 400 zaštitnih maski, koje će pomoći policijskim službenicima u ovim opštinama u njihovoj zaštiti prilikom obavljanja poslova i zadataka u otežanim uslovima.

Rukovodilac lokacije Prevent Components Srebrenica Admir Sejdinović kaže da je njihov cilj pomoći onima koji su direktno ugroženi i na prvom frontu u borbi protiv Covid-19.

- -

– Nadamo se da će ova pomoć biti od koristi. Prevent je u Srebrenici prisutan kroz dvije kompanije i pored toga što zapošljavamo u ovoj regiji, želimo doprinijeti i poboljšanju uvijeta života kompletne zajednice. Od početka pandemije donirali smo Kriznom štabu u Srebrenici zaštitnu opremu, maske i odijela, koje proizvodimo u našim pogonima, a upravo ovih dana smo realizirali i donaciju maski za policijske službenike u Srebrenici i Bratuncu – kazao je Sejdinović.

Izvor: Fena

Najnovije

Ukrajinci gube sve više zapadnih tenkova, a nedostatak artiljerije ih tjera da se bore iz blizine

Boreći se za zaustavljanje ruskog napredovanja zapadno od ruševina Avdivke u istočnoj Ukrajini, 47. mehanizirana brigada ukrajinske vojske izgubila...