Općina Centar će i ove godine podržati malonogometni Bajramski turnir

Preporučujemo

Načelnik Općine Centar dr. Nedžad Ajnadžić je zajedno sa saradnicima ugostio delegaciju Organizacionog odbora tradicionalnog 28. Bajramskog turnira u malom nogometu. Ovaj turnir već godinama organizuje MFK i FK „Vrbanjuša“.

Predsjednik Organizacionog odbora Elvir Švrakić se zahvalio načelniku Ajnadžiću i Općini Centar na kontinuiranoj podršci ovom, kako je istakao, izuzetno značajnom turniru.

- -

-Naredne sedmice, tačnije 12. i 13. augusta se održava 28. po redu tradicionalni malonogometni Bajramski turnir u maloj dvorani Kulturno-sportskog centra Skenderija. Ove godine učešće na turniru će uzeti ekipe iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona u tri kategorije: seniorska, veteranska i pioniri malog fudbala, a ulaz je slobodan. Zatvaranje turnira i proglašenje pobjednika planirano je za 13. august u 18 sati u maloj dvorani Kulturno-sportskog centra Skenderija. Općina Centar od samog početka pomaže u organizaciji ovog važnog sportskog događaja i na tome smo neizmjerno zahvalni, istakao je Švrakić, te pozvao načelnika i stanovnike sa područja općine Centar da posjete turnir.

Načelnik Ajnadžić je naglasio da Općina Centar i ove godine, kao i do sada podržava Bajramski turnir.

-Ova Općina kao društveno odgovorna lokalna zajednica godinama unazad podržava značajne kulturne i sportske manifestacije, a sa tom praksom ćemo nastaviti i u budućnosti, dodao je Ajnadžić.

Alija Braco Hadžiosmanović, direktor turnira, se zahvalio načelniku Ajnadžiću na pruženoj podršci, ali i kompletnom Organizacionom odboru.

- -

Najnovije

Izdate preporuke poslodavcima: Savjetuje se prekid rada na otvorenom između 12 i 17 sati

Uz toplotni val koji je zahvatio Bosnu i Hercegovinu, bilježi se značajan porast intervencija. Građanima je savjetovano da izbjegavaju aktivnosti...