Opet se obrušio dio fasade sa zgrade u centru Sarajeva, povrijeđenih nije bilo

Preporučujemo

U ulici Mula Mustafe Bašeskije u Sarajevu obrušio se dio fasade sa zgrade, što se u posljednje vrijeme sve češće dešava u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, i to baš u centralnoj zoni.

Srećom, povrijeđenih ovaj put nije bilo. U Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo za Faktor su rekli da im ovaj slučaj nije prijavljen. Nakon što se fasada obrušila na pločnik, on je očišćen, a na zgradi je ostalo vidljivo oštećenje.

- -

U februaru i martu dijelovi fasada sa zgrada obrušavali su se u centralnoj gradskoj šetnici, ulici Ferhadija, koja vrvi od prolaznika. Tako je u februaru usljed obrušavanja fasade u Ferhadiji teško povrijeđena žena koja je zadobila prijelom lopatične kosti. U drugim incidentima, baš kao ni danas, samo pukom srećom nije bilo povrijeđenih.

Najnovije

Efendić oštro poručio: Okerić koji u životu nikada ništa nije napravio, ničim izazvan, pokušava obezvrijediti moj rad u općini Novi Grad

Predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu i načelnik Općine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić oglasio se na društvenim mrežama...